algemene verzorging

Algemene Verzorging

Destelbergen Care staat met veel plezier in voor uw dagelijkse noden en behoeften, om er voor te zorgen dat u uw leven zo kwalitatief mogelijk kan leiden. Wij bieden een uitstekende service – steeds met de glimlach – op vlak van: persoonlijke hygiëne zoals wassen, scheren, (hulp bij) aankleden, allerhande medische verzorgingen: inspuitingen, insuline therapie en begeleiding bij diabetes, wekelijkse voorbereiding van medicatie, allerlei wondverzorgingen, blaassondages, blaasspoelingen, toedienen van medicatie via infuus of port-a-cath alsook de begeleiding van palliatieve patiënten.

Tijdens onze bezoeken staat er geen maximumduur op onze diensten. Dat wil zeggen dat we net zolang blijven als u ons nodig hebt. Zo maken wij elke dag opnieuw het verschil.

U heeft bovendien niet altijd een voorschrift van uw arts nodig om op ons beroep te kunnen doen. Wij brengen dit met u huisarts dan verder in orde indien u nog niet over een voorschrift moest beschikken. Graag spreken we met u rechtstreeks een vast tijdstip af waarop we zullen langskomen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde verpleegkundigen bieden u op die momenten met de glimlach de allerbeste verzorging. Het gezellige babbeltje krijgt u er gratis bij!

Zit u nog met vragen, of maakt u graag een afspraak? Contacteer ons dan via de contactpagina van onze website of telefonisch op het nummer 0496/80.36.29 en dan helpen we u graag verder.