inspuitingen

inspuitingen

Zoals het een goede thuisverpleegkundige betaamt zijn ook onze verpleegkundigen helemaal gespecialiseerd in het zetten van de nodige inspuitingen. Of het nu gaat om intramusculaire of subcutane inspuitingen: onze verpleegkundigen zijn gediplomeerd en weten dankzij hun jarenlange ervaring ook als geen ander hoe ze deze injecties zo goed als pijnloos kunnen uitvoeren. Hierbij zorgen wij ook voor het aanprikken van een Port-a-cath, het vervangen van een heparineslot en bloedafnames. We gaan altijd met de grootste voorzichtigheid te werk.

Diabetes

Ook diabetespatiënten die op regelmatige basis inspuitingen nodig hebben kunnen bij ons terecht. Ook het opvolgen als de educatie bij diabetes ligt in onze mogelijkheid. Bij de overgang of start van subcutane (onderhuidse) inspuitingen kan u op technisch vlak begeleid worden door een ervaren verpleegkundige, zodat u zelf op een juiste manier deze inspuitingen kan uitvoeren. Daarna kan u indien gewenst helemaal zelfstandig verder, of mét onze hulp.

Zit u nog met vragen hierover, of maakt u graag een afspraak? Contacteer ons dan via de contactpagina of telefonisch op het nummer 0496/80.36.29 en dan helpen we u graag verder.